Besluit wijziging bouwvlak Lange Brugstraat

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 1 november 2011 hebben besloten om het bouwvlak op het perceel sectie M nr. 1992 (ged.) aan de Lange Brugstraat (tussen de panden Lange Brugstraat 97 en 99) te wijzigen zodat het mogelijk wordt een nieuwe woning in het verlengde van de voorgevelrooilijn van Lange Brugstraat 97 te bouwen. Het betreft hier een wijziging zoals bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 12 van het bestemmingsplan ‘Schoenmakershoek-Oost’. In het besluit zijn ten opzichte van het ontwerpbesluit geen wijzigingen aangebracht.

Het besluit met plankaart en bouwtekening liggen gedurende de periode van 3 november t/m 14 december 2011 ter inzage in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur. De gegevens zijn ook raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) bij Wonen & Leven → Ruimtelijke plannen → Schoenmakershoek-Oost.

Gedurende de periode van ter inzageligging kan tegen dit besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage. Omdat geen belanghebbenden bij burgemeester en wethouders een zienswijze over het ontwerpbesluit hebben ingediend geldt het beroepsrecht alleen voor die belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot burgemeester en wethouders te wenden. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij degene die beroep instelt binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit tot wijziging niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 2 november 2011

Naar boven