Ontwerpafwijkingsbesluit Overdiepspolderweg 1

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) bekend dat het ontwerp afwijkingsbesluit, op basis van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3, voor het oprichten van een terp woning met stal met ingang van 28 oktober 2011, gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Inhoud en ligging plangebied

Het plan wordt gerealiseerd aan de Overdiepsepolderweg 1 te Raamsdonk. Ter plaatse worden in het kader van het project Overdiepse Polder een terpwoning met stal gerealiseerd. De afwijkingen op grond van het inpassingsplan Overdiepse Polder betreffen een afwijking van de toegestane nokhoogte van het bijgebouw en de afwijking van een tweetal goothoogtes van de zijmassa’s van het hoofdgebouw.

Zienswijzen

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor iedereen ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder zijn zienswijze op het ontwerpbesluit naar keuze schriftelijk of mondeling, naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg, Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer. Degenen die hun zienswijze mondeling naar voren willen brengen, alsmede degenen die gedurende genoemde uren geen kennis kunnen nemen van de ter inzage liggende stukken kunnen contact opnemen met de behandelend ambtenaar, dhr. ing. S. Pieper, telefoonnummer 0162-579 623.

Raamsdonksveer, 28 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg.

Naar boven