Openbare kennisgeving inzake artikel 7.17 van de Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouder van Baarle-Nassau maken bekend dat overeenkomstig artikel 17.7 van de Wet milieubeheer het volgende besluit is genomen.

Op 31 mei 2011 heeft de heer H.A.J.M. Michielsen, Dorpsstraat 4 te Ulicoten medegedeeld dat hij voornemens is om twee vleeskalverenstallen op te richten aan de Hondseind ongenummerd voor het houden van in totaal 1.440 vleeskalveren. Het gaat om de verplaatsing van de bedrijven aan de Dorpsstraat 4 te Ulicoten en aan het Groeske 7a te Castelré naar een nieuwe locatie waar nog geen bebouwing aanwezig is.

Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling op basis van het Besluit milieueffectrapportage juncto artikel 7.2 lid 1 onder sub b van de Wet milieubeheer.

Er doen zich geen ‘bijzonder omstandigheden’ voor, die het opstellen van een Milieu Effect Rapportage vragen. Ons college heeft besloten dat er voor de aangegeven uitbreiding geen Milieu Effect Rapportage hoeft te worden opgesteld.

Dit Besluit ligt vanaf 31 oktober 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Zaken, cluster Bouwen en Milieu van het gemeentehuis, op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Dit Besluit betreft een procedure ter voorbereiding van het besluit op de aanvraag om een milieuvergunning. Conform artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen dit besluit geen bezwaar of beroep mogelijk.

Baarle-Nassau, 28 oktober 2011

Naar boven