Vastgesteld bestemmingsplan Naarderstraatweg 3 te Muiderberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken in gevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Muiden in haar vergadering van 29 september 2011 het bestemmingsplan Naarderstraatweg 3 te Muiderberg heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt het juridisch mogelijk om op het betreffende perceel een opslagschuur ten behoeve van de opslag van (bouw)materialen te realiseren als onderdeel van de bedrijfsactiviteiten van de eigenaar/gebruiker. De schuur heeft een oppervlakte van 150 m2 (10 x 15 meter) en wordt uitgevoerd in één bouwlaag met een zadeldak en een bouwhoogte van circa 7,50 meter.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage. De termijn van terinzagelegging start met ingang van de dag na publicatie in WeesperNieuws. Tevens zal het vastgestelde bestemmingsplan op de publicatieborden van de gemeente Muiden worden bekendgemaakt en zijn te raadplegen via de website www.muiden.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend, of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad, beroep instellen bij de Raad van State.

Het beroepschrift dient u te richten aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep heeft ingesteld, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het bestemmingsplan Naarderstraatweg 3 te Muiderberg ligt ter inzage in het gemeentehuis van Muiden. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij de afdeling Gebieds - en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden.

Naar boven