Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)Rederijkerstraat, Geldrop

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Voor: slopen bijgebouwen en oprichten zes woonhuizen

Locatie: Rederijkerstraat 2, 2a, 2b, 2c, 2d en 2e in Geldrop

Type: integraal

Activiteiten:

  • bouw

  • sloop

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

  • inrit/uitweg aanleggen of veranderen

Registratienummer: 20100043

Datum besluit: 29 september 2011

Datum verzending: 5 oktober 2011

Ten behoeve van het kostenverhaal is een anterieure overeenkomst met aanvrager gesloten, zodat geen exploitatieplan hoeft te worden vastgesteld.

Met ingang van donderdag 6 oktober 2011 ligt gedurende zes weken de bovengenoemde ontwerpbeschikking en de overige relevante stukken ter inzage. U kunt de stukken inzien van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, cluster Vergunningen, Hofstraat 4 in Geldrop. Indien u buiten deze tijden de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met de administratie van het cluster Vergunningen via 14 040. De gegevens zijn tevens digitaal beschikbaar op de gemeentelijke website (wonen en mijn buurt/ruimtelijke plannen/ruimtelijke plannen in procedure).

Op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kan eenieder gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijke zienswijzen indienen. Zienswijzen moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan het college van burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Tevens moeten de zienswijzen ondertekend en gedateerd zijn en moet ten minste de naam en adres van de indiener, een omschrijving van het bestreden besluit en de gronden van de zienswijze bevatten. In deze periode kunnen zienswijzen ook mondeling worden ingebracht. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de administratie van het cluster Vergunningen via 14 040.

Wij maken u erop attent, dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven