Voorbereidingsbesluit horeca bestemmingsplan Weesperzijdestrook

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Oost, gemeente Amsterdam maakt ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De Stadsdeelraad van stadsdeel Oost heeft in zijn vergadering van 27 september 2011 besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het plangebied Weesperzijdestrook. Door het nemen van het voorbereidingsbesluit bepaalt het stadsdeel dat het wijzigen van het gebruik van panden ten behoeve van horeca of de uitbreiding van bestaand gebruik van panden ten behoeve van horeca niet is toegestaan.

Het plangebied waarop het voorbereidingsbesluit betrekking heeft, is op onderstaande afbeelding zichtbaar.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van 6 oktober 2011 en geldt voor een periode van één jaar.

Dit voorbereidingsbesluit ligt ter inzage met ingang van 6 oktober 2011 gedurende een termijn van zes weken bij de balie Publieksvoorlichting van het stadsdeelkantoor, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam. Deze is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur en op donderdag van 8:00 tot 12:00 uur. Kijk voor meer informatie over de openingstijden op www.oost.amsterdam.nl, bij ‘openingstijden’ of bel met 14020.

Het voorbereidingsbesluit is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (met ID-kenmerk: NL.IMRO.0363.M1101VBSTD-0001).

Ingevolge artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen een voorbereidingsbesluit geen bezwaar of beroep open.

Amsterdam, 5 oktober 2011

Het Dagelijks Bestuur,

F. van Erkel,

secretaris.

F. Elatik,

Stadsdeelvoorzitter.

Naar boven