Voorbereidingsbesluit Spuikolk

Burgemeester en wethouders van Dirksland maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 22 september 2011 een voorbereidingsbesluit heeft vastgesteld voor het gebied Spuikolk. Het desbetreffende gebied is aangeduid op een bij het voorbereidingsbesluit behorende kaart.

Het voorbereidingsbesluit beoogt te voorkomen dat er ontwikkelingen plaatsvinden in het aangewezen gebied die in strijd zijn met de plannen van het gemeentebestuur.

Het voorbereidingsbesluit heeft tot gevolg dat aanvragen om omgevingsvergunning die worden ingediend na inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit worden aangehouden.

De inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit is bepaald op de eerste dag na bekendmaking en ligt met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Voorstraat 15 te Dirksland. Tevens is het voorbereidingsbesluit elektronisch raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het is wettelijk niet mogelijk bezwaar en beroep in te stellen tegen het voorbereidingsbesluit.

Dirksland, 26 september 2011

Naar boven