Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan Sport en Recreatiezone Langeraar

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Sport en Recreatiezone Langeraar met ingang van donderdag 29 september 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het bestemmingsplan Sport en reactiezone Langeraar biedt de planologische basis voor de verplaatsing van de bestaande sportaccommodatie aan de Sportweg in Langeraar naar de nieuwe locatie nabij de afvalwaterzuivering (awzi) in Langeraar.

Het ontwerpbestemmingsplan Sport en Recreatiezone Langeraar ligt vanaf donderdag 29 september 2011 tot en met woensdag 9 november 2011 ter inzage.

De stukken zijn op de volgende wijze ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • digitaal (in de vorm van pdf-bestanden) op de gemeentelijke website: www.nieuwkoop.nl. onder inwoners, thema, ruimte, bestemmingsplannen;

  • op papier bij het Klant Contact Centrum (KCC), Teylersplein 1 te Nieuwveen. Openingstijden vanmaandag tot en met donderdag van 8.30−17.00 uur, vrijdag tot 13.00 uur en woensdag van 8.30−20.00 uur;

  • digitaal op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Sport en Recreatiezone Langeraar schriftelijk of mondeling kenbaar maken, aan de gemeenteraad, postbus 1, 2460 AA Ter Aar. Wilt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken, dan vragen wij u om een afspraak te maken met mevrouw M. Beckfeld, afdeling Fysieke en Maatschappelijke Ontwikkeling (F&MO) telefoonnummer 14 0172.

Naar boven