Voorbereidingsbesluit voor windparken Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Etten-Leur op dinsdag 20 september 2011 een voorbereidingsbesluit heeft vastgesteld voor de gebieden waarbinnen de lijnopstellingen van windpark Bollendonkseweg en windpark Zwartenbergseweg zijn gesitueerd.

Dit voorbereidingsbesluit is bedoeld om medewerking aan de realisering van voornoemde windparken te kunnen verlenen.

Het voorbereidingsbesluit treedt met ingang van 29 september 2011 in werking. Op de bij het voorbereidingsbesluit behorende tekening zijn de gebieden aangeduid waarvoor het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ dient te worden herzien.

Het raadsbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf 29 september 2011 gedurende een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven → Ruimtelijke plannen → Windparken Etten-Leur en www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen dit besluit kan op grond van het bepaalde in artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen beroep worden ingesteld.

Etten-Leur, 28 september 2011

Naar boven