Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Churchillstraat’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Naarden maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), met ingang van 16 september 2011 voor een periode van zes weken, (tot en met 28 oktober 2011) voor eenieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Churchillstraat’ alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Het plan betreft een ontwikkelingsplan waarin het mogelijk wordt gemaakt om 6 woningen te realiseren aan de Churchillstraat.

Ter plaatse van het plangebied vigeert het volgende bestemmingsplan:

  • Stedelijk Gebied

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan ‘Churchillstraat’ beschikbaar gesteld op www.naarden.nl bij ‘Loket’, ‘wonen en uw buurt’, ‘bestemmingsplannen’.

Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien (digitaal en op papier), tijdens openingstijden (dagelijks van 08:30 tot 12.30), in het stadskantoor, bij de centrale publieksbalie, Raadhuisstraat 2 te Naarden.

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan eenieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via postbus 5000, 1400 AA Naarden, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Churchillstraat’.

Digitale zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen gemaild worden naar het volgende e-mailadres: info@naarden.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Churchillstraat’.

Mondelinge zienswijzen kunnen tijdens openingstijden naar voren worden gebracht in het stadskantoor bij de centrale publieksbalie, Raadhuisstraat 2 te Naarden.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de centrale balie bereikbaar op het telefoonnummer 035-6957811.

Naar boven