Ontwerpprojectbesluit en bouwvergunning Vosberg 14a te Panningen

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.10 en 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, artikel 40 Woningwet en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning Vosberg 14a ter inzage ligt.

Inhoud projectbesluit

Er is een bouwaanvraag ontvangen voor de uitbreiding van het pluimveebedrijf aan de Vosberg 14a te Panningen. De uitbreiding is niet mogelijk binnen het geldende bestemmingsplan. Medewerking kan worden verleend door middel van het doorlopen van een procedure projectbesluit ex artikel 2.10 Wet ruimtelijke ordening.

Wilt u het projectbesluit inzien?

Iedereen kan het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning en de onderliggende stukken inzien van 15 september 2011 tot en met 26 oktober 2011.

  • Het ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning is samen met de onderliggende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl → ‘leven en werken’ → ruimtelijke ordening’. het IDN-nummer van het ontwerpprojectbesluit en bouwvergunning is: NL.IMRO.1894.PBS0025-ON01

  • Het ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Een papieren versie van het ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.

Termijn van inzage

Het ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning liggen ter inzage van 15 september 2011 tot en met 26 oktober 2011.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, de heer L. Silva, bereikbaar via 077 306 66 66.

Panningen, 14 september 2011

Naar boven