Bekendmaking verkeersbesluit instellen maximumsnelheid rijksweg 35

De minister van Infrastructuur en Milieu maakt, gelet op het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht, bekend, dat zij een verkeersbesluit heeft genomen.

Het betreft het instellen van een maximumsnelheid van 100 km/uur op rijksweg 35 nabij Enschede, tussen km 66,9 en km 71,1 aan beide zijden van de weg. De maatregel is al van kracht en heeft tot doel de geluidsbelasting op de omgeving te beperken.

Terinzagelegging

Gedurende zes weken na de dag waarop de publicatie van deze bekendmaking heeft plaatsgehad, ligt het besluit op werkdagen tussen 9.00 uur en 15.00 uur voor eenieder ter inzage op het kantoor van het Wegendistrict Twente-Achterhoek, Brugginksweg 6, 7555 PB Hengelo. Tijdens genoemde uren kunnen eveneens telefonische inlichtingen omtrent het besluit worden verkregen: 074-245 15 15.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen een besluit binnen zes weken na de dag van publicatie bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet worden ingediend bij de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Postbus 9070, 6800 ED Arnhem.

Naar boven