Middenpolderweg ongenummerd te Streefkerk

Burgemeester en wethouders van Liesveld maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat men heeft besloten medewerking te verlenen aan een wijzigingsplan, artikel 3.6 Wro, ten behoeve van het perceel aan de Middenpolderweg ongenummerd, kadastraal bekend als Streefkerk, Sectie E nummer 386. Deze bekendmaking is eveneens geplaatst op de gemeentelijke website www.liesveld.nl

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk een bouwvlak aan de Middenpolderweg ongenummerd toe te kennen. Hierdoor wordt het mogelijk een agrarisch bedrijf te verplaatsen van de Nieuwe Veer naar de Middenpolderweg ongenummerd te Streefkerk.

Het voornemen om het plan uit te voeren is niet voorgelegd aan een onafhankelijke instantie. Wel zal het wijzigingsplan in het kader van de voorbereiding worden voorgelegd aan de wettelijke overlegpartners. Zij worden gedurende zes weken in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over de uitwerking van het plan.

Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat er geen stukken ter inzage worden gelegd over dit voornemen en dat er geengelegenheid wordt gegeven tot het indienen van zienswijzen over dit voornemen.

Te zijner tijd zal het ontwerpwijzigingsplan ter inzage worden gelegd. Tijdens de ter inzage ligging bestaat voor een ieder de gelegenheid tot het indienen van zienswijzen. Hieraf zal vooraf kennis worden gegeven in ‘Het Kontakt’, de Staatscourant en op de gemeentelijke website.

Bleskensgraaf, 3 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Liesveld.

Naar boven