Vastgesteld bestemmingsplan Dorpsstraat 30 in Oude Niedorp

Burgemeester en wethouders van Niedorp maken, gelet op artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Niedorp op 14 juli 2011 het volgende bestemmingsplan heeft vastgesteld.

Bestemmingsplan Dorpsstraat 30 in Oude Niedorp

Dit bestemmingsplan bestaat uit het realiseren van een woning met kapsalon.

Het vastgestelde bestemmingsplan met vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor eenieder met ingang van maandag 5 september 2011 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt.

Het digitale bestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0412.BPDorpsstraat30-va01

De analoge versie van het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de afdeling Bouw en Woningtoezicht. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak de afdeling Bouw en Woningtoezicht, 0226-412412.

Gelet op artikel 8.2 lid 1 sub a Wro juncto artikel 6:13 Awb kunnen belanghebbenden die een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren is gebracht, binnen de termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven