Ontwerpomgevingsvergunning voor het herbestemmen van de Roode Eenhoorn bestaande uit de renovatie van het voorhuis en de bouw van 8 appartementen, gemeenschappelijke ruimten en een bovenwoning op het perceel Dorpsstraat 173 te Nieuwe Niedorp

Burgemeester en wethouders van Niedorp maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de afwijkingsbevoegdheid als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo voor de activiteiten:

  • activiteit bouwen;

  • activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

  • activiteit slopen;

  • activiteit handelen met gevolgen voor beschermde monumenten,

voor het herbestemmen van de Roode Eenhoorn bestaande uit de renovatie van het voorhuis en de bouw van 8 appartementen, gemeenschappelijke ruimten en een bovenwoning op het perceel Dorpsstraat 173 te Nieuwe Niedorp

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 29 augustus 2011 gedurende zes weken bij de balie van Bouw- en woningtoezicht in het gemeentehuis, De Meet 1 in Nieuwe Niedorp, voor iedereen ter inzage.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt plaats in de Staatscourant en het huis-aan-huisblad De Niedorper, op de gemeentelijke website (www.niedorp.nl en dan ‘Actueel’ – ‘Bekendmakingen’ – ‘Omgevingsvergunning ter inzage’). Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de daaraan ten grondslag gelegde onderzoeksrapporten kunnen op deze pagina als pdf-bestand worden gedownload.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen naar voren brengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en telefoonnummer bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 6, 1733 ZG Nieuwe Niedorp. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de heer J.H. Moraal, afdeling VROM, bereikbaar op telefoonnummer 0226-412 412.

Naar boven