Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Laarstraat 9’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Laarstraat 9’. Het plan maakt de vestiging van een agrarisch loonbedrijf mogelijk. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Druten, sectie D, nummers 823, 926 (ged.) en 1627 (ged.).

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 18 augustus 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de website van de gemeente (www.druten.nl → gemeentelijke organisatie → actueel → bekendmakingen) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn kan een ieder zijn/haar gemotiveerde zienswijze over het betreffende ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad (Postbus 1, 6650 AA Druten). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw S. Bindels op doorkiesnummer 14 0487. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tijdens bovengenoemde termijn kunnen de ter inzage gelegde stukken worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Druten, 17 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Druten,

de secretaris,

J.J. Driessen.

De burgemeester,

L.J.E.M. van Riswijk.

Naar boven