Projectbesluit ‘Borsels Buiten, gedeelte Zeedijk, 2011’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Borsele maken, gelet op de artikelen 3.10 en 3.11 jct artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (oud), het volgende bekend. Bij besluit van 2 augustus 2011 hebben het college van Burgemeester en Wethouders het projectbesluit ‘Borsels Buiten, gedeelte Zeedijk, 2011’ genomen en de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing vastgesteld.

Inhoud projectbesluit

Het projectbesluit maakt het mogelijk om de bestaande windturbine aan de Zeedijk te Borssele, kadastraal bekend gemeente Borsele, sectie B, nummer 2832, groot 0.23.40 ha te vervangen en op te schalen.

Inzage

Via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. kunt u vanaf 11 augustus 2011 het projectbesluit en de ruimtelijke onderbouwing raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’. U vult vervolgens in het venster ‘ID’ de volgende plancode in: NL.IMRO.0654.PBBBZD2011. Daarnaast kunt u het projectbesluit digitaal inzien op de gemeentelijke website www.borsele.nl en ligt een papieren versie ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Beroep

Tegen het projectbesluit kan een belanghebbende beroep instellen. U kunt beroep instellen bij de Rechtbank Middelburg, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg. De beroepstermijn loopt van 12 augustus tot en met 22 september 2011.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld en een spoedeisend belang heeft, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij voorzieningenrechter van de Rechtbank Middelburg.

Inwerkingtreding projectbesluit

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 10 augustus 2011

Naar boven