Bekendmaking / Uitnodiging. Inloopavond ombouw provinciale weg N331 tussen Zwartsluis en Vollenhove

De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werken wij op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel.

Gedeputeerde Staten van Overijssel maken bekend dat, in de periode van 14 juli tot en met 10 oktober 2011, het Ontwerpplan in Hoofdlijnen en Milieueffectrapportage (MER) voor de ombouw van de provinciale weg N331 tussen Zwartsluis en Vollenhove naar een veilige Gebiedsontsluitingsweg ter inzage ligt.

De terinzagelegging vindt plaats in het gemeentehuis van de gemeente Steenwijkerland, het gemeentehuis van de gemeente Zwartewaterland (Hasselt) en in het provinciehuis, Luttenbergstraat 2 te Zwolle. Het rapport is ook in te zien op de provinciale website www.overijssel.nl/N331.

De maatregelen gaan over het ombouwen van de provinciale weg N331 tussen Zwartsluis en Vollenhove naar een veilige Gebiedsontsluitingsweg. Door deze maatregelen worden de verkeersveiligheid en doorstroming verbeterd.

Op 7 september 2011 wordt een inloopavond gehouden. Vertegenwoordigers van de provincie Overijssel zijn dan aanwezig om een toelichting op het ontwerpplan en MER te geven en om eventuele vragen te beantwoorden. Deze inloopavond wordt gehouden in Hotel Zwarte Water, de Vlakte 20 in Zwartsluis. U bent dan van harte welkom. Het is mogelijk om in te lopen van 19.00 tot 21.30 uur. Uw eventuele zienswijze moet u schriftelijk kenbaar maken. Uw reactie dient dan uiterlijk 10 oktober 2011 in ons bezit te zijn. Uw reactie kunt u richten aan Gedeputeerde Staten van Overijssel, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle.

Naar boven