Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunningen te verlenen voor:

  • Grashoek, 5985 PS, Marisstraat 40. Ruimtelijke ordening. Het wijzigen van het gebruik van agrarisch naar kinderboerderij/stal Samaris.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 juli 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Panningen. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn tijdens de openingstijden van de publieksbalie, bij voorkeur op afspraak, in te zien.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Panningen, 13 juli 2011

Naar boven