Ontwerpbestemmingsplan Gerrit van Assendelftstraat

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heemskerk maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Gerrit van Assendelftstraat’ met ingang van 2 augustus 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan Gerrit van Assendelftstraat maakt de bouw van zes vrijstaande woningen mogelijk.Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien van 2 augustus tot en met 12 september 2011 in het gemeentehuis, Maerten van Heemskerckplein 1 te Heemskerk en is raadpleegbaar op www.heemskerk.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U moet uw zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer (0251) 256 982.

Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Naar boven