Ontwerpplanwijziging Korteraar 2008 (Wijzigingsgebied 1)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij, middels artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro), voornemens zijn om het bestemmingsplan Korteraar 2008 (Wijzigingsgebied 1) te wijzigen:

  • Voor het Wijzigingsgebied 1, plaatselijk bekend als Korteraarseweg 88–110 (tegenover) in Ter Aar wordt de bestemming gewijzigd van ‘Agrarisch – Landschappelijke waarden’ naar ‘Wonen’, ‘Tuin’, ‘Water’, en ‘Groen’. Deze aanpassing dient om de bouw van maximaal 11 grondgebonden woningen mogelijk te maken.

De op het wijzigingsplan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 27 juli 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de gemeentewinkel, Teylersplein 1 in Nieuwveen. U kunt de planwijziging ook bekijken op de website van de gemeente, www.nieuwkoop.nl

Zienswijzen

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze omtrent het wijzigen van het bestemmingsplan kenbaar maken. De Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA te Ter Aar. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 0172.

Naar boven