Vastgestelde planwijziging Landelijk gebied Nieuwkoop (Grechtoversteek)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 12 juli 2011 het wijzigingsplan Landelijk gebied Nieuwkoop (Grechtoversteek), hebben vastgesteld voor het perceel:

  • Het gebied ten westen van de Grecht nabij de Toegang in Woerdense Verlaat [3653 LE]. Met de planwijziging wordt de bestemming ‘Agrarisch gebied in een open landschap’ gewijzigd in de bestemming ‘Natuurgebied’ en ‘Fiets- en voetpaden’. Deze aanpassing is noodzakelijk voor de ontwikkeling van natuur en een (recreatieve) langzaamverkeersverbinding.

De wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan betreffen enkele tekstuele aanpassingen.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 27 juli 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), Teylersplein 1 in Nieuwveen. Voor adresgegevens en openingstijden zie www.nieuwkoop.nl. U kunt de planwijziging ook bekijken op de website van de gemeente.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden de kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp-wijzigingsplan, tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling is ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven