Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Van Veenweg 140 – Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 Wabo af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan ‘De Draai’, voor het realiseren van:

  • één vrijstaande woning;

De aanvragen met ontwerpbesluiten en bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 27 juli 2011 zes weken ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

De ontwerpbesluiten zijn ook digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u bij zoekterm de naam Heerhugowaard Omgevingsvergunning Van Veenweg 140 invult, wordt u direct naar één van de plannen geleid.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met mevrouw P. Mac Donald, tel: 072-57 55 499.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Heerhugowaard, 26 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Naar boven