Goedkeuring wijzigingsplan Krum 13 in Meijel

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken op grond van het bepaalde in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van Limburg bij besluit van 12 juli 2011 nr. 2011–38901 het wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan buitengebied Meijel, wijziging ex artikel 11 WRO, vergroting agrarische bouwkavel Krum 13 te Meijel’ hebben goedgekeurd.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het wijzigen (vergroten) van een agrarisch bouwkavel voor de uitbreiding van een varkenshouderij gelegen aan Krum 13 in Meijel.

Het wijzigingsplan en het goedkeuringsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf donderdag 28 juli 2011 voor iedereen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage.

U kunt de stukken ook inzien op de gemeentelijke website: www.peelenmaas.nl − Leven en werken − Ruimtelijke ordening − Bestemmingsplannen.

Belanghebbenden kunnen vanaf donderdag 28 juli 2011 gedurende de termijn van 6 weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het goedkeuringsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Panningen, 27 juli 2011

Naar boven