Ontwerpbestemmingsplan Badlaan 3

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het Ontwerpbestemmingsplan Badlaan 3 te Muiderberg gedurende een periode van acht weken na publicatie voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis.

Met het Ontwerpbestemmingsplan wordt het juridisch -planologisch mogelijk gemaakt om de huidige agrarische bestemming te vervangen door een woonbestemming voor de realisatie van een vijftal (senioren)appartementen.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn, welke in verband met de vakantieperiode is verlengd van zes naar acht weken, kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, of mondeling een zienswijze op het Ontwerpbestemmingsplan Badlaan 3 te Muiderberg naar voren brengen.

Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het gemeentehuis, telefoon (0294) 210210.

De zienswijze − procedure start de dag na publicatie in WeesperNieuws. De ingekomen zienswijzen zullen door het bevoegde gezag worden betrokken bij de partiële herziening van het vigerend bestemmingsplan. Uw zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 3, 1398 ZG te Muiden, onder vermelding van ‘Zienswijze Ontwerpbestemmingsplan Badlaan 3 te Muiderberg’.

Het Ontwerpbestemmingsplan Badlaan 3 te Muiderberg ligt gedurende 8 weken ter inzage. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 terecht bij de afdeling Gebieds − en Beheerszaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Tevens is het Ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website www. muiden.nl

Naar boven