Ontwerpbestemmingsplan MFA Ulicoten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan MFA Ulicoten ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan schept het planologisch kader voor de nieuwbouw van de Multifunctionele Accommodatie (MFA) in Ulicoten, die op enkele onderdelen niet past in het geldende bestemmingsplan Dorpsgebieden.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf maandag 25 juli 2011 voor de duur van zes weken ter inzage. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen ingediend worden bij de gemeenteraad van Baarle-Nassau, Postbus 105, 5110 AC Baarle-Nassau. Het ontwerpbestemmingsplan Ambtswoning ligt ter inzage in het gemeentehuis en kan geraadpleegd worden via de gemeentelijke website: http://gemeente.baarle-nassau.nl → bouwen en wonen → bestemmingsplannen. Het gemeentehuis is gevestigd aan Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00–12.30 uur en op woensdagmiddag van 13.30–17.00 uur.

Voor inzage op het gemeentehuis buiten deze openingstijden, voor nadere informatie of voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijke ontwikkeling van de afdeling Ruimtelijke Zaken, via telefoonnummer 013-5075200.

Baarle-Nassau, 22 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau.

Naar boven