Vastgestelde structuurvisie ‘Thematische Structuurvisie geluid Stox’ in Panningen

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat de gemeenteraad van Peel en Maas, op grond van de artikelen 2.1. Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, in de openbare vergadering van 28 juni 2011 de structuurvisie ‘Thematische Structuurvisie geluid Stox’ heeft vastgesteld.

Inhoud projectbesluit

De structuurvisie voorziet in een visie van de gemeente Peel en Maas omtrent het wenselijke en toelaatbare geluidsniveau in het plangebied ‘Locatie Stox’, gelegen aan de noordoostzijde van de kern Panningen.

Zienswijzen

Tegen het ontwerp van de structuurvisie zijn een tweetal zienswijzen ingediend. Naar aanleiding van deze zienswijzen is de structuurvisie op onderdelen aangepast. De indieners van de zienswijzen hebben hier schriftelijk bericht van ontvangen.

Wilt u de structuurvisie inzien?

Iedereen kan de vastgestelde structuurvisie en de onderliggende stukken inzien.

  • De structuurvisie is samen met de onderliggende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl → ‘leven en werken’ → ‘ruimtelijke ordening’. het IDN-nummer van de structuurvisie is: NL.IMRO.1894.SVI0002;

  • De structuurvisie is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Een papieren versie van de structuurvisie ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.

Bezwaar en/of beroepstermijn

Op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht is het niet mogelijk om tegen de vastgestelde structuurvisie bezwaar en/of beroep in te stellen.

Panningen, 13 juli 2011

Naar boven