Vaststelling bestemmingsplan Groot-Ammers Zuidoost

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening heeft de gemeenteraad van Liesveld op 28-06-2011 het bestemmingplan Groot-Ammers Zuidoost vastgesteld. Het plan heeft betrekking op het juridisch planologisch mogelijk maken van de ontwikkeling van 24 woningen met een goothoogte van 6 meter en een bouwhoogte van 10 meter.

Het raadsbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van 15-07-2011 zes weken tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentekantoor of 24 uur per dag via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de termijn van de terinzageligging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp van het betreffende bestemmingplan en belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 200019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daarom kan tevens een voorlopige voorziening bij deze afdeling worden ingediend. Het bestemmingsplan treedt in werking op 26-08-2011.

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.dewaardwerkt.nl.

Naar boven