Ontwerp-omgevingsvergunning ‘Rotonde provinciale weg N210 ter hoogte van Ammerstol’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Bergambacht maken bekend dat met ingang van 14 juli 2011 gedurende 6 weken (dus tot en met 24 augustus 2011) de ontwerp-omgevingsvergunning voor een rotonde in de provinciale weg N 210 ter hoogte van de Capellelaan te Ammerstol ter inzage ligt bij de publieksbalie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 5, Bergambacht.

Het plan is niet geheel in overeenstemming met het ter plaatse geldende bestemmingsplan Buitengebied omdat de rotonde voor een deel op gronden met de bestemming Agrarisch gebied met landschappelijke waarden komt.

Naast de ontwerp-omgevingsvergunning liggen de ruimtelijke onderbouwing en de daaraan ten grondslag liggende onderzoeken ter inzage.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 3, 2860 AA Bergambacht. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken kunt u daarvoor een afspraak maken met de afdeling ROB te bereiken op telefoonnummer 0182 356555.

Bergambacht, 6 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Bergambacht.

Naar boven