Ontwerpbestemmingsplan ‘Entreegebied Over de Wijmers’ te Loppersum

Burgemeester en wethouders van Loppersum maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat gedurende zes weken, van 12 juli 2011 t/m 23 augustus 2011, het ontwerpbestemmingsplan ‘Entreegebied Over de Wijmers’ voor eenieder ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld om de bouw van twee (grotere) woningen in plaats van drie (kleinere) woningen nabij de entree van het uitbreidingsplan ‘Over de Wijmers’ mogelijk te maken. Daarnaast wordt de verbreding van ‘de Wijmers’ en de aanleg van een insteekhaventje mogelijk gemaakt.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt op de volgende wijzen ter inzage:

  • o digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • o digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website www.loppersum.nl onder de rubriek ‘actueel’ − ‘bestemmingsplannen’;

  • o op papier tijdens de openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum.

Gedurende de inzage termijn kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 25, 9919 ZG Loppersum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u via telefoonnummer 0596-548200 een afspraak maken met de heer N. Poort van het team MRO. De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum.

Naar boven