Vaststelling bestemmingsplan Kleine Houtweg 31

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heemskerk maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 juni 2011 heeft besloten om het bestemmingsplan Kleine Houtweg 31 vast te stellen. Het bestemmingsplan maakt de bouw van een vrijstaande woning mogelijk.

Er zijn tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen ingediend.

Vanaf maandag 11 juli 2011 liggen het raadsbesluit, het bestemmingsplan en bijbehorende stukken ter inzage gedurende 6 weken.

De genoemde stukken kunnen in deze periode worden ingezien gedurende de openingsuren bij de receptie van het gemeentehuis van Heemskerk, Bachstraat 6.

Het bestemmingsplan met bijlagen is ook digitaal te raadplegen en te downloaden via onze website www.heemskerk.nl . Daarnaast wordt het bestemmingsplan ontsloten op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan (vaststellingsbesluit) kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door belanghebbende die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Naar boven