Wijziging Bestemmingsplan ‘Centrum’ t.b.v 3e woontoren Molenstreek zuidzijde vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Veendam maken bekend dat zij bij hun besluit van 28 juni 2011 een wijziging van het bestemmingsplan ‘Veendam Centrum’ hebben vastgesteld op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening.

Deze planwijziging betreft de 3e woontoren aan de Molenstreek Zuidzijde en is bedoeld om de hier nog te bouwen woontoren met een extra bouwlaag uit te kunnen voeren.

Tegen het vaststellingsbesluit kunnen belanghebbenden vanaf 6 juli 2011 gedurende zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijze kan worden verweten dat hij naar aanleiding van het ontwerp van het wijzigingsplan geen zienswijzen naar voren heeft gebracht of bezwaar heeft gemaakt.

Het besluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn van zes weken in werking, behalve als een belanghebbende een beroepschrift indient en tevens de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoekt een voorlopige voorziening te treffen. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Het wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende de beroepstermijn ter inzage in de gemeentewinkel (Beneden Oosterdiep 11-04; geopend op maandag van 12.30 tot 16.00 uur, overige werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur en op donderdagavond tot 20.00 uur). Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke internetpagina www.veendam.nl (onder Wonen & Bouwen/Bestemmingsplannen/Overige ruimtelijke plannen).

Veendam, 5 juli 2011

Naar boven