Benoemingen en ontslagen Nationale Havenraad

14 juni 2011

Nr. Rb 070

De Minister van Infrastructuur en Milieu

Gelet op de artikelen 6 en 7 van het Koninklijk Besluit van 7 mei 1986 (Stb. 238) tot instelling van de Nationale Havenraad (Besluit Nationale Havenraad) en de beschikking van de Minister van Verkeer en Waterstaat van 13 mei 1986, Hoofddirectie van de Waterstaat, nr. NH 15697 inzake de samenstelling van de Raad;

Besluit:

Artikel 1

Mevrouw W.J. Mansveld, Voorzitter Regionale Commissie Noordelijke Zeehavens, wordt met ingang van 1 juni 2011 benoemd als lid van de Nationale Havenraad, geleding havenbeheerders.

Artikel 2

Aan de heer J.C. Gerritsen, Voorzitter Regionale Commissie Noordelijke Zeehavens, wordt met ingang van 1 juni 2011 eervol ontslag verleend als lid van de Nationale Havenraad, geleding havenbeheerders.

Artikel 3

De heer mr. S.J. Heijning, Voorzitter Regionale Commissie Scheldebekken, wordt met ingang van 1 juni 2011 benoemd als lid van de Nationale Havenraad, geleding havenbeheerders.

Artikel 4

Aan de heer C. van Beveren, Voorzitter Regionale Commissie Scheldebekken, wordt met ingang van 1 juni 2011 eervol ontslag verleend als lid van de Nationale Havenraad, geleding havenbeheerders.

Artikel 5

De heer drs. M.J.H. van der Kuijl, Algemeen directeur Verladersorganisatie EVO, wordt met ingang van 1 juni 2011 benoemd als lid van de Nationale Havenraad, geleding havenbedrijfsleven.

Artikel 6

Aan de heer mr. D. van den Broek Humphreij, Algemeen directeur Verladersorganisatie EVO, wordt met ingang van 1 juni 2011 eervol ontslag verleend als lid van de Nationale Havenraad, geleding havenbedrijfsleven.

Deze beschikking wordt in de Staatscourant gepubliceerd.

De Minister van Infrastructuur en Milieu,

M.H. Schultz van Haegen-Maas Geesteranus.

Naar boven