Wijzigingsplan ‘Borsels Buiten, gedeelte Industrieweg, 2011’

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Bij besluit van 28 juni 2011 hebben zij het ontwerpwijzigingsplan ‘Borsels Buiten, gedeelte Industrieweg, 2011’ vastgesteld.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om een grondgebonden agrarisch bedrijf te vestigen aan de Industrieweg (ongenummerd) te Baarland, kadastraal bekend gemeente Borsele, sectie R, nummer 296, groot 3.36.15 ha.

Inzage

Vanaf 7 juli 2011 ligt het vaststellingsbesluit samen met het wijzigingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan zijn daarnaast digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.borsele.nl.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan.

U kunt beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van 8 juli 2011 t/m 18 augustus.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld en een spoedeisend belang heeft, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 6 juli 2011

Naar boven