Voornemen vaststelling bestemmingsplan ‘Kuukven fase II en beeldkwaliteitsplan’

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de gemeenteraad voor te stellen het bestemmingsplan ‘Kuukven fase II’ vast te stellen.

Het bestemmingsplan is een planologische regeling voor ca. 64 woningen aan de westzijde van Baarlo. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door lintbebouwing van De Bong en aan de zuidzijde door het Kuukven. Tevens is het plangebied gelegen aan de Bergweg en de Heerkampweg

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kuukven fase II’ met de daarop betrekking hebbende stukken liggen in het gemeentehuis, met ingang van 23 juni 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags na (telefonische) afspraak.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via www.peelenmaas.nl → ‘ruimtelijke ordening’→ bestemmingsplannen.

Daarnaast zijn de bronbestanden beschikbaar via: www.ruimtelijkeplannen.nl/index, zoel op Peel en Maas en klik op ‘STRI2008’. Het IDN-nummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0035.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, Postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw F. Limpens, bereikbaar op 077-3066666.

Ontwerp beeldkwaliteitsplan

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas zijn voornemens de gemeenteraad voor te stellen het bij het ontwerpbestemmingsplan behorende beeldwaliteitsplan vast te stellen. Dit beeldkwaliteitsplan beoogt de (stedenbouwkundige) kwaliteit van Kuukven, fase II te waarborgen.

Het ontwerp van dit beeldkwaliteitsplan ligt tegelijkertijd met het bovengenoemde ontwerp bestemmingsplan vanaf 23 juni 2011 gedurende zes weken ter inzage tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags na (telefonische) afspraak. Dit is de terinzagelegging op grond van de gemeentelijke inspraakverordening.

Gedurende deze termijn kunnen ingezetenen van Peel en Maas en belanghebbenden schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, Postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw F. Limpens, bereikbaar op 077-3066666.

Naar boven