Start terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan ‘Hondsgemet Zuid, herziening 1’, Geldermalsen

Met ingang van 17 juni 2011 ligt bij het Klantencontactcentrum (tel. 0345-586611) voor zes weken ter inzage:

het vastgestelde Bestemmingsplan ‘Hondsgemet Zuid, herziening 1’. De planstukken zijn tevens te raadplegen op de website: www.geldermalsen.nl → ontwikkelingen → projecten → Geldermalsen → bestemmingsplan Hondsgemet Zuid, herziening 1, Geldermalsen.

Toelichting

Het voorliggende bestemmingsplan betreft een gedeeltelijke (partiële) herziening van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hondsgemet - Zuid’. Deze (partiële) herziening maakt het mogelijk een showroom ten behoeve van de handel in personenauto’s in het hogere prijssegment met een hoogwaardige uitstraling mogelijk te maken op een gedeelte van de gronden gelegen aan De Ooijen. Achter deze showroom wordt een werkplaats gerealiseerd, welke conform het huidige bestemmingsplan mogelijk is. De vestigingsplaats van de showroom dient te voldoen aan een perceeloppervlak van ca. 6000 m2. Er is gekozen voor een beperkt plangebied van ca. 12.000 m2 om hier tevens soortgelijke andere vestigingen toe te kunnen staan.

Reageren

Gedurende de terinzagetermijn van dit vastgestelde bestemmingsplan kunnen (t/m 28 juli 2011) belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij het college van B en W hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp hebben ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit echter niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven