Vastgesteld bestemmingsplan en hogere grenswaarde

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 31 mei 2011 het bestemmingsplan ‘Gielenhofweg 41’ gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan geeft een planologische regeling voor de bouw van één woning op de Gielenhofweg 41, naast nr. 39 in Egchel.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 16 juni 2011 t/m 28 juli 2011 voor eenieder ter inzage tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags na (telefonische) afspraak. Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via www.peelenmaas.nl  ‘ruimtelijke ordening’  bestemmingsplannen.

Daarnaast zijn de bronbestanden beschikbaar via: www.ruimtelijkeplannen.nl/index, zoel op Peel en Maas en klik op ‘STRI2008’. Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0015.

Vanaf de dag na terinzagelegging (dus vanaf 17 juni 2011) kan gedurende zes weken (t/m 28 juli 2011) tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht. De indiener van het beroepschrift kan, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Hogere grenswaarde

Tevens ligt het besluit hogere grenswaarde als bedoeld in artikel 110a van de Wet geluidhinder met ingang van 16 juni 2011 t/m 28 juli 2011 ter inzage tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags na (telefonische) afspraak. Dit besluit hoort bij het bovengenoemde bestemmingsplan. Het besluit met de bijbehorende stukken kan ook via de gemeentelijke website worden geraadpleegd.

Vanaf de dag na terinzagelegging (dus vanaf 17 juni 2011) kan gedurende zes weken tegen het besluit door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht. De indiener van het beroepschrift kan, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven