Ontwerpprojectbesluit ‘Dijklaan-West II, laagbouwwoningen en infrastructuur, Bergambacht’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Bergambacht maken op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 24 juni 2010 het ontwerpprojectbesluit ‘Dijklaan-West II, laagbouwwoningen en infrastructuur, Bergambacht’ gedurende 6 weken ter inzage ligt bij de publieksbalie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 5, Bergambacht.

Het plan betreft 84 eengezinswoningen (zowel vrijstaand als twee aaneengebouwd en rijwoningen) met de bijbehorende wegen, bruggen, parkeerplaatsen, groenvoorzieningen en speelplaatsen. Het projectbesluit is nodig omdat het plan niet in overeenstemming is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan.

Naast het ontwerpprojectbesluit liggen de ruimtelijke onderbouwing en de daaraan ten grondslag liggende onderzoeken ter inzage.

Een aanvraag om bouwvergunning is nog niet ingediend.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 3, 2860 AA Bergambacht. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken kunt u daarvoor een afspraak maken met mevrouw M.A. Bruinen van de afdeling ROB te bereiken op telefoonnummer 0182-356512 (maandag t/m donderdag).

Bergambacht, 18 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Bergambacht.

Naar boven