Ontwerpbestemmingsplan Accommodatie De Sniep

Burgemeester en wethouders van Waddinxveen maken ex afdeling 3.2 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Accommodatie De Sniep’. Dit plan heeft tot doel de bouw van een nieuwe sportaccommodatie op Sportpark De Sniep, gelegen aan de Sniepweg, planologisch mogelijk te maken. De accommodatie is bedoeld voor de te fuseren sportclubs VV Waddinxveen en WSE en tevens wordt naschoolse opvang op deze locatie mogelijk gemaakt. De bestaande accommodatie van VV Waddinxveen zal gesloopt worden.

Met ingang van 17 juni 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Accommodatie De Sniep’ gedurende 6 weken (tot en met 28 juli 2010) ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Waddinxveen, geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 21.00 uur. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website van de gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl, en de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Afdeling Strategie en Beleidsontwikkeling op telefoonnummer 0182-624735.

Waddinxveen, 16 juni 2010

Naar boven