Ontwerp-wijzigingsplan Molenkade te Stellendam

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken ingevolge het bepaalde in artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht jo. 3.6, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend om met toepassing van artikel 3.6. lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening de bestemming van de gronden te wijzigen van ‘Bedrijfsdoeleinden’ in de bestemmingen ‘Woondoeleinden’ en ‘Tuinen’ voor:

  • Het realiseren van acht starterswoningen op de percelen Molenkade 10 t/m 22 te Stellendam, kadastraal bekend, Stellendam, sectie B, nummers 3609, 3610 en 3611.

Het ontwerp van het besluit met de daarop betrekking hebbende stukken liggen ingaande 14 juni 2010 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis bij de Publieksbalie. Tevens worden de stukken beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website www.goedereede.nl

Gedurende deze termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden een zienswijze, bij voorkeur schriftelijk, kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen kunnen contact opnemen met de cluster Publiekzaken voor het maken van een afspraak.

Na de termijn van ter inzage zal definitieve besluitvorming plaatsvinden.

Goedereede, 4 juni 2010

Naar boven