Tervisielegging van het ontwerpbestemmingsplan Tuindorp Frankendael (Jeruzalem)

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost van de Gemeente Amsterdam geeft ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van de tervisielegging van het bestemmingsplan voor Tuindorp Frankendael (Jeruzalem). Het plan wordt globaal begrensd door de Middenweg, de Kruislaan, de Gooiseweg en de Hugo De Vrieslaan en heeft een tweeledig karakter. Enerzijds is het een ontwikkelingsgericht bestemmingsplan om het ‘Stedenbouwkundig Plan Jeruzalem’ planologisch-juridisch mogelijk te maken, anderzijds is het conserverend en beheergericht voor het overige deel van Tuindorp Frankendael dat niet herontwikkeld wordt.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen ligt vanaf 11 juni 2010 tot en met 30 juli tijdens kantooruren ter inzage op het Stadsdeelhuis, Oranje-Vrijstaatplein 2, informatiewinkel publieksvoorlichting. Ook kunt u een exemplaar van het bestemmingsplan inzien in het informatiecentrum Jeruzalem, Ingenhouszhof 7–11.

Een digitaal exemplaar van het bestemmingsplan kan tevens worden bekeken op de website van het stadsdeel www.oost.amsterdam.nl, via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente Amsterdam www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl

In de periode dat het plan ter visie ligt kan eenieder zijn schriftelijke, gemotiveerde, zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost, postbus 94801, 1090 GV Amsterdam. Indien u een afspraak wilt maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact op worden genomen met de heer R. Nijdam van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid (tel. 020-253 45 41).

Amsterdam, 10 juni 2010

Het dagelijks bestuur voornoemd,

F. Elatik

voorzitter.

F. van Erkel,

secretaris.

Naar boven