Overige aankondigingen

Provisioneel bewind

Bij beschikking van de Rechtbank Utrecht, sector kanton, locatie Utrecht d.d. 1 juni 2010 is er over het vermogen van Jacobus Christiaan Arie Dirk Kaasjager geboren te Utrecht op 7 december 1944, wonende te Nieuwegein, provisioneel bewind uitgesproken, met benoeming van J. Spijkerman, gevestigd te Hilversum, tot provisioneel bewindvoerder.

Grensoverschrijdende fusie

Ten kantore van het handelsregister van de Kamer van Koophandel Brabant en ten kantore van nagenoemde vennootschappen, zijn de stukken als bedoeld in artikel 2:314 van het Burgerlijk Wetboek neergelegd met betrekking tot een grensoverschrijdende fusie tussen:

  • 1. de statutair te Helmond gevestigde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: advantech europe B.V., kantoorhoudend aan het adres Ekkersrijt 5708 te Son, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Brabant onder nummer: 24284472, als verkrijgende vennootschap;

  • 2. de statutair te Feldkirchen (Duitsland) gevestigde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht: advantech europe g.m.b.h., kantoorhoudend aan het adres: 85622 Feldkirchen (Duitsland), Hans-Riedl-Strasse 23, ingeschreven in het Handelsregister B van het Amtsgericht München te München onder nummer: HRB 159068, als verdwijnende vennootschap.

Schuldeisers en minderheidsaandeelhouders van voornoemde vennootschappen kunnen hun rechten uitoefenen met inachtneming van artikel 2:316 en artikel 2:333h van het Burgerlijk Wetboek. Inlichtingen betreffende deze rechten zullen op verzoek kosteloos op de hierboven genoemde adressen van de fuserende vennootschappen kunnen worden verkregen.

Naar boven