Kennisgeving terinzagelegging Natuurbeheerplan Noord-Holland

Deze kennisgeving heeft betrekking op de terinzagelegging van het nieuwe Natuurbeheerplan van Noord-Holland. Ontvangt u nu subsidie voor natuurbeheer, particulier natuurbeheer of agrarisch natuurbeheer, wenst u in de toekomst een natuurbeheersubsidie te ontvangen, of heeft u een belang bij de wijze waarop de Ecologische Hoofdstructuur in de provincie Noord-Holland is begrensd, dan kan het voor u van belang zijn deze kennisgeving te lezen.

Melding

Op 1 januari 2010 is het nieuwe Subsidiestelsel Natuur- en Landschapsbeheer in werking getreden. Hierbij is het Programma Beheer vervallen. De Gebiedsplannen zijn vervangen door het Natuurbeheerplan. In het Natuurbeheerplan staat aangegeven waar natuur begrensd is en van welk type natuur sprake is. Ook wordt in het Natuurbeheerplan vermeld welke subsidie aangevraagd kan worden. De wijzigingen in begrenzingen die het gevolg zijn van de herijking van de Ecologische Hoofdstructuur zijn eveneens opgenomen in het Natuurbeheerplan.

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben het concept-Natuurbeheerplan op 1 juni jl. vastgesteld en akkoord bevonden voor de terinzagelegging.

Terinzagelegging

U kunt de stukken inzien van 9 juni tot 21 juli 2010 bij alle gemeentehuizen in Noord-Holland en op het kantoor van provincie Noord-Holland (Houtplein 33 te Haarlem).

Zienswijze indienen

Als u belanghebbende bent, kunt u tijdens de terinzagelegging van 9 juni tot 21 juli schriftelijk uw zienswijze indienen. De zienswijze kunt u sturen aan Gedeputeerde Staten van Noord-Holland, ter attentie van mevrouw M. de Boer, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem onder vermelding van ‘Natuurbeheerplan 2010’.

Naar boven