Vaststelling Projectbesluit Herxen ongenummerd, artikel 3.10 Wro

Het projectbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Het projectbesluit Herxen ongenummerd te Wijhe, is door het college op 19 mei 2010 ongewijzigd vastgesteld. Het plan heeft als doel het realiseren van een twee onder één kap woning (Herxen 69a en 69b), kadastraal bekend gemeente Wijhe, sectie L, nummer 545 (gedeeltelijk).

Het projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken ligt van 4 juni 2010 tot en met 15 juli 2010 terinzage bij ons klantcontactcentrum locatie Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5). U kunt het plan tevens inzien op de gemeentelijke website.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen tegen het projectbesluit bij de Arrondissementsrechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle.

Naar boven