Ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte Heijenrath’

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor het perceel gelegen aan de Grote Bosweg 12 te Heijenrath, kadastraal bekend gemeente Wittem, sectie E nummers 178 en 181 en sectie B nummers 2808 en 2809.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het slopen van de bestaande manege aan de Grote Bosweg te Heijenrath in ruil voor de realisatie van een drietal nieuwe woningen en een stal eveneens aan de Grote Bosweg te Heijenrath. Het voornemen wordt uitgevoerd binnen de kaders van de POL-aanvulling Ruimte voor Ruimte Zuid-Limburg.

Het ontwerpbestemmingsplan Ruimte voor Ruimte Heijenrath en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 2 juni 2010 tot en met 13 juli 2010 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. Op andere dan de genoemde tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak met de afdeling Beleid en Projecten. Op de website van de gemeente Gulpen-Wittem zijn de bescheiden ook raadpleegbaar (www.gulpen-wittem.nl). Ook zijn de plannen te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Tijdens genoemde termijn kan iedereen (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, Postbus 56, 6270 AB Gulpen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Projecten (043-8800600).

Naar boven