Tervisielegging van het ontwerpbestemmingsplan De Nieuwe Ooster

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost van de Gemeente Amsterdam geeft ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van de tervisielegging van het bestemmingsplan voor De Nieuwe Ooster begraafplaats. Het plan wordt globaal begrensd door de Middenweg, de Kruislaan, de Gooiseweg en Betondorp en heeft tot doel het bieden van een actueel planologisch kader voor de begraafplaats met bijbehorende functies.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen ligt vanaf 28 mei 2010 tot en met 9 juni 2010 gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage op het Stadsdeelhuis, Oranje-Vrijstaatplein 2, informatiewinkel publieksvoorlichting. Een digitaal exemplaar van het bestemmingsplan kan tevens worden bekeken op de website van het stadsdeel www.oost.amsterdam.nl, via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente Amsterdam www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl

In de periode dat het plan ter visie ligt kan eenieder zijn schriftelijke, gemotiveerde, zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost, postbus 94801, 1090 GV Amsterdam. Indien u een afspraak wilt maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact op worden genomen met de heer R. Nijdam op telefoonnummer 020-253 45 41.

Amsterdam, 19 mei 2010

Het dagelijks bestuur voornoemd,

F. Elatik,

voorzitter.

F. van Erkel,

secretaris.

Naar boven