Ontwerpbestemmingsplan Boterhuispolder

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van donderdag 27 mei tot en met woensdag 7 juli 2010 het ontwerpbestemmingsplan Boterhuispolder voor eenieder ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied betreft het Leiderdorps gedeelte van de Boterhuispolder.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Boterhuispolder is in te zien op de gemeentelijke website (http://ro-online.leiderdorp.org/2008/NL.IMRO.0547.BPBoterhuispolder-ON01) en is verbeeld op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan tijdens openingstijden (dagelijks van 08.30 tot 12.30 uur) worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Statendaalder 1 te Leiderdorp.

Zienswijzen

Binnen de termijn van tervisielegging (van 27 mei tot en met 7 juli 2010) kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd aan de gemeenteraad van Leiderdorp, Postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Boterhuispolder. Digitaal kunnen zienswijzen worden gemaild naar de gemeenteraad via info@leiderdorp.nl, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Boterhuispolder.

U kunt ook mondeling een zienswijze naar voren brengen. Neemt u daarvoor contact op met Mariet Hendriks, telefoon (071) 545 85 36 (op werkdagen bereikbaar tot 14.30 uur)

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Mariet Hendriks, telefoon (071) 545 85 36.

Naar boven