Ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Buitengebied, Tennisvelden’

Burgemeester en wethouders van Liesveld maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 21 mei 2010 gedurende zes weken tijdens kantooruren ( di t/m vr 9.00–12.00 uur en maandagavond van 17.00–20.00 uur) voor eenieder bij het Servicecentrum van het gemeentehuis in Groot-Ammers ter inzage ligt:

Het ontwerp van het bestemmingplan ‘Herziening Buitengebied, Tennisvelden’

Het plan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken dat de Tennisvelden kunnen worden verplaatste uit Langerak naar de Sportlaan te Groot Ammers.

Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door het zwembad, aan de westzijde door de rivier de lek, aan de zuidzijde door de Sportlaan en aan de oostzijde door Gelkenes.

Gedurende de termijn van terinzageligging bestaat voor eenieder de mogelijkheid om schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer W.H. van Essen tel. 0184-805 178.

Het ontwerpplan is ook via de gemeentelijke website in te zien (www.Liesveld.nl) en de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Naar boven