Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Dirk van der Leckstraat

Het college van burgemeester en wethouders van Heemskerk maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Dirk van der Leckstraat ter inzage wordt gelegd voor het perceel naast Dirk van der Leckstraat 4. De termijn waarbinnen zienswijzen naar voren kunnen worden gebracht vangt aan op vrijdag 21 mei 2010 en duurt zes weken.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat een juridisch planologische regeling ten behoeve van de bouw van een drietal woningen voor het perceel naast Dirk van der Leckstraat 4, kadastraal bekend gemeente Heemskerk, sectie D, 10407.

Zienswijze

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening wordt het ontwerpbestemmingsplan Dirk van der Leckstraat ter inzage gelegd. De termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt vangt aan op vrijdag 21 mei 2010 en eindigt op donderdag 1 juli 2010. Binnen deze termijn van zes weken kaneenieder zienswijzen naar voren brengen.

Het ontwerpbestemmingsplan Dirk van der Leckstraat isop werkdagen gedurende openingstijdenin te zien bij het gemeentehuis van Heemskerk aan de Bachstraat 6 (opvraagbaar bij de receptie). Het ontwerpbestemmingsplan ligt eveneens ter inzage in de bibliotheek aan de Gerrit van Assendelftstraat 17 en de bibliotheek aan de Beneluxlaan 205–207.

Het ontwerpbestemmingsplan is met bijlagen ook digitaal te raadplegen en te downloaden via de gemeentelijke website:

  • www.heemskerk.nl onder ‘Leven en wonen’ en vervolgens onder ‘Bouwen’ en ‘Bestemmingsplannen’.

Of via de landelijke voorziening:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt uw zienswijze zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan:

  • de gemeenteraad van Heemskerk, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk.

Als u ervoor kiest uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de heer M. Verniers van de gemeente Heemskerk via telefoonnummer (0251) 256 871.

Verdere verloop procedure

Na verwerking van eventueel naar voren gebrachte zienswijzen wordt het bestemmingsplan voor vaststelling aangeboden aan de gemeenteraad. Na de vaststelling wordt het bestemmingsplan samen met het besluit omtrent vaststelling ter inzage gelegd. Dan kunnen belanghebbenden gedurende zes weken beroep instellen bij de Raad van State.

Heemskerk, 19 mei 2010

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heemskerk.

Naar boven