Wijzigingsplan bestemmingsplan Nieuw Volendam

Met ingang van donderdag 20 mei 2010 ligt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bij de afdeling VROM, locatie Mgr. C. Veermanlaan 1f te Volendam voor zes weken ter inzage het op 4 mei 2010 vastgestelde wijzigingsplan bestemmingsplan Nieuw Volendam.

In dit wijzigingsplan zijn de bestemmingen ‘water’ en ‘sport’, gelegen ten westen van het stadion FC Volendam gewijzigd. Een beperkt deel van het water zal worden gedempt en aan dezelfde zijde van de waterloop wordt minimaal dezelfde hoeveelheid water gegraven.

Gedurende de terinzagelegging van zes weken kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp hebben ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit echter niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Edam-Volendam, 19 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam,

De secretaris,

D.K.W. Hendriks.

De burgemeester,

W.J.F.M. van Beek.

Naar boven